Hoppa till innehåll

Till min stab i Europaparlamentet söker jag en ny medarbetare

I Europaparlamentet arbetar jag för att öppna upp Europas gränser, göra EU starkt där vi måste kunna agera tillsammans och säkra att frihetens värden och marknadsekonomins mångfald bidrar till välstånd och trygghet liksom till ett Europa som kan hävda sig i världen.

Till min stab i Europaparlamentet söker jag en ny medarbetare och dig som är intresserad av att vara med och göra skillnad. Du ska kunna och vilja jobba med nitty-gritty, planering, kommunikation, arrangemang av olika slag, politisk debatt och all den lagstiftning som bidrar till att förändra Europa.

Jag vill att du har en känsla och glädje för politik inom olika områden och lätt för att öppna dörrar, hålla många bollar i luften samt bidra till att vi kommunicerar moderat politik i Europa. Du behöver inte kunna allt men du bör vara beredd att lära dig, jobba hårt och ha kul när du gör det.

Tempot i Europaparlamentet är högt med långa dagar och tidvis hög arbetsbelastning. I jobbet ingår också resor, bland annat till Strasbourg och Stockholm. Det ställs därför krav på flexibilitet, förmåga att snabbt kunna sätta in sig in i nya frågor samt att kunna hantera stress.

Anställningstiden är efter överenskommelse. Tjänsten innebär tillsvidareanställning, men vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Skicka din ansökan i form av ett introduktionsbrev och CV i PDF-format till lina.stenlund@ep.europa.eu. Uppge ”Anställningsansökan” i titelraden. Vi vill ha din ansökan senast den 30 maj men vi gör ett löpande urval.