Hoppa till innehåll

På väg

På väg till en vecka i Strasbourg, som för min del kommer att börja med förhandlingar om parlamentets resolution med anledning av G20 mötet, det handlar där om vilka konkreta slutsatser EU nu bör dra, därefter debatt i kammaren om bland annat min rapport om elmarknadslagstiftningen där jag varit EPP-ED gruppens ansvarige, omröstning i telekompaketet som handlar om liberalisering av telemarknader, frågan om det  så kallade 138 förslaget finns sedan parlamentets beslut med i texten, frågan är nu hur det efter slutliga förhandlingar med regeringarna redovisas i kväll, för min del kommer jag agera för att samma inriktning ska finnas kvar, därefter kärnkraftssäkerhetsdirektivet och senare i veckan patientdirektivet där socialdemokraterna surar över patienternas frihet, och till sist i veckan kommunal rikskonferens för moderaterna i Örebro. Och därefter samfundet Sverige Israel i Västerås. En hel del som nog inte blir rapporterat men som jag ska försöka återkomma till.