Hoppa till innehåll

En alliansröst ger majoritetsregering

En dag med avbrott i valkampanjen på grund av arbetet med Euronest, det vill säga EU´s struktur för att inlemma de sex länderna Ukraina, Vitryssland, Armenien, Azerbadjan, Moldavien och Georgien i ett europeiskt samarbete. Efter ett möte med det georgiska parlamentets företrädare som tillhör EPP familjen väntar nu ett möte med en företrädare för Armeniens revolutionära federation som har en lite annorlunda politisk inriktning.

I Sverige visar opinionsmätningarna en ledning för alliansen men frågetecknen är fortfarande många. Ett av dem handlar om Sverigedemokraterna som inte bara har en frånstötande syn på människor från andra länder utan också en ekonomisk politik som skulle undergräva det ledarskap när det gäller offentliga finanser, tillväxt och minskande arbetslöshet som Sverige i dag har i EU.

För dem som är tveksamma mellan blockens olika partier men som inte vill att detta parti ska något inflytande är valet enkelt. En röst på alliansen bidrar till den majoritetsregering som Sverige behöver.

Läs det senaste från andra bloggare i samma ämne: Lena Asplund, Jernbeck, Reagera mera, Edward, Kent Persson, Olof Lavesson, Josefsson, Avci, Folkpartiet,