Pressmeddelande

Pressmeddelande – Hökmark: ansvarsfullt och glädjande att nomineras till listetta i Europaparlamentsvalet

Kategorier: Pressmeddelande, Startsida
Taggar: , , ,

– Det är både ett stort ansvar och en stor glädje att ha nominerats till förstaplatsen på moderaternas lista till Europaparlamentsvalet nästa år, kommenterar Gunnar Hökmark det förslag till valsedel som moderaternas nomineringskommitté i dag presenterat.

– Förslaget till valsedel är en uppskattning av att moderaterna i Europaparlamentet den senaste mandatperioden bidragit till en offensiv politik för reformer och tillväxt utan att EU lägger sig i det som är medlemsstaternas eller medborgarnas ansvar, fortsätter Gunnar Hökmark.

– Jag ser mycket fram mot att fortsätta arbetet med att avreglera och riva hinder för tillväxt och välstånd. Inte minst när det gäller den inre marknaden, tjänstesektorn och telekom finns möjligheterna till en konkurrenskraft som kan ge Europa nya jobb och fortsatt växande välstånd.

– EU ska vara en ledande global ekonomi som står stark när det gäller miljön och att värna demokratins värden och mänskliga fri- och rättigheter.

Länk till nomineringskommitténs pressmeddelande med hela listan: 

http://news.cision.com/se/moderaterna/r/manga-unga-i-topp-pa-forslaget-till-moderaternas-valsedel-infor-valet-till-europaparlamentet-2014,c9421756

One Response to Pressmeddelande – Hökmark: ansvarsfullt och glädjande att nomineras till listetta i Europaparlamentsvalet

  1. Major thanks for the blog post.Really thank you! Much obliged.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *