Bra för företagande med s i opposition

Publicerat av Gunnar Hökmark den

Ser i Dagens Industri att Svenskt Näringslivs ordförande Jens Spendrup påpekar att socialdemokratisk politik är dålig för företagandet. Och så är det. En politik som vill höja skatterna på arbete, företagande och på allt som rör sig, som vill betala välstånd med bidrag hellre än tillväxt, kommer underminera företagandet och välståndet. Så enkelt är det.

Och den samlade effekten av socialdemokratiska regleringar och höjda skatter, Vänsterpartiets krig mot vinstdrivande företag och människors egen välfärd och Miljöpartiets beskattning av allt som rör sig hindrar handel, tillväxt och företagande. Det är därför som Sverige har klarat sig bättre än andra länder och har en ekonomi som beundras av andra. På grund av att socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet har varit i opposition och inte kunnat genomföra sin politik. Det är bra för företagandet, jobben och välståndet om det förblir så.

Kategorier: Blogg

20 kommentarer

Igor Skoglund · 17 oktober 2013 kl. 21:41

El día de la lealtad peronista

Igor Skoglund · 22 oktober 2013 kl. 18:11

Hans Stigsson-Michajlov ljuger igen genom att kalla Ryssland för diktatur trots att Gerard Depardieu kallade Ryssland för den största demokrati i världen vilket det i själva verket är.
Vidare klagar Hans på Russia Today som avslöjar sanningen om västerländska lögner. Han kan inte motbevisa Russia Today och känner att hans trovärdighet är förbi. Till exempel, var det Russia Today som berättade sanningen att det var terrorister (rebeller) som genomförde gasattacken i Syrien men Hans förtalade presidenten Bashar al-Assad. Kontakta psykiatrikern, Hans.

Igor Skoglund · 23 oktober 2013 kl. 22:12

Före Sovjets sammanbrott fanns det sjukvård av hög kvalitet. Så folk är vana vid att få behandling, även mot tbc. Problemet är att i dag går det att köpa tbc-läkemedel på apotek i Uzbekistan, utan recept, vilket kraftigt ökar risken för resistensutveckling. Den behandling som finns att tillgå är inte heller internationell standardbehandling, vilket också ökar risken för resistens mot medicinerna.

I Karakalpakstan, en fattig region vid Aralsjön, kan det bli upp emot minus 30 grader på vintern. Eftersom folk sällan har råd att värma upp hela huset sover många tillsammans i ett rum. För att den iskalla vinden inte ska ta sig in genom fönstren sätter de plast över. Det finns absolut ingen ventilation så om någon har tbc är det lätt att flera i familjen smittas.

Igor Skoglund · 26 oktober 2013 kl. 10:50

Rasisten och ryssofoben Gunnar Hökmark ljuger igen att Ryssland invaderade Georgien 2008 men i verkligheten var det Georgien som invaderade Sydossetien. Ryssland försvarade Sydossetien. Vidare förtalar idioten Hökmark att Ryssland ”ockuperar” delar av Georgien. Ryssland bara vaktar gränsen mellan Georgien och Sydossetien och mellan Georgien och Abkhazien. Sluta ljuga, Gunnar!

Igor Skoglund · 29 oktober 2013 kl. 19:43

Norrköpings Tidningar ljuger igen. De hävdar att Ryssland genomför en agressiv utrikespolitik trots att det var Ryssland som stoppade USA från angrepp mot Syrien. Det är USA och dess allierade som hotar omvärlden hela tiden.

Igor Skoglund · 30 oktober 2013 kl. 12:09

Hans Stigsson-Michajlov fortsätter att ljuga. Tjockisen kallade Ryssland aggressiv trots att det var Ryssland som försvarade Syrien mot natonazisternas angrepp. Kontakta psykiatrikern, Hans!

Igor Skoglund · 01 november 2013 kl. 13:11

Så bra nyhet!

http://rt.com/business/eu-threaten-suspend-harbor-006/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.